TARIEVEN INDIVIDUELE BEGELEIDING VOOR KINDEREN EN JEUGD


Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Het doel van dit gesprek is om elkaar te leren kennen en kijken of er een klik is. Je zoon of dochter zal een gevoel van veiligheid moeten ervaren om zich kwetsbaar op te kunnen stellen, van waaruit we verder kunnen bouwen.

Het kennismakingsgesprek kan 1 op 1 met je kind plaatsvinden, maar uiteraard kan je hier als ouder ook bij aanwezig zijn als dat voor je zoon of dochter (en voor jou als ouder) prettiger voelt.

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 15 minuten.

Als je zoon of dochter na het kennismakingsgesprek besluit om gecoacht te worden, dan plannen we een intake. Een intake duurt maximaal een uur. We stellen dan een begeleidingsdoel vast aan de hand van de wensen van je kind. Als je kind niet precies weet wat het wil bereiken, help ik natuurlijk om dit inzichtelijk te krijgen. Hier zijn mooie oefeningen voor om dit op een natuurlijke manier te doen. Het tarief voor een intake is € 40,-.

Een sessie duurt drie kwartier tot maximaal 1 uur. Dit kan soms wat langer of korter zijn, want dit is afhankelijk van hoe het gesprek loopt en de concentratieboog van het kind. Het tarief per sessie is € 65,-.

Een begeleidingstraject is altijd op maat, uitgaande van de persoonlijke situatie en vragen. Het aantal gesprekken kan dus per kind verschillen. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak en in overleg met jou en je kind. Je kunt er wel vanuit gaan dat er minimaal 8 sessies zullen zijn om ervoor te zorgen dat we alle kernprocessen genoeg aandacht kunnen geven.

Kennismakingsgesprek
-> gratis

Intake
-> € 40,-

Tarief per sessie van 60-75 minuten
-> € 65,-
-> Tussendoor contact via mail
-> Map met informatie, inspiratie en huiswerkopdrachten

Compleet basistraject: Intake + 8 individuele sessies
-> € 40,- + (8 x € 65,-)= €560,-

Alle tarieven gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW.

Voor zakelijke tarieven kun je contact met me opnemen via het contactformulier.

De gesprekken vinden doorgaans plaats in mijn praktijkruimte in Breda, maar het is ook mogelijk om de gesprekken via Skype te doen als bijvoorbeeld de afstand te groot is.