TARIEVEN BRUSJESCURSUS


Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Ik vind het belangrijk dat je een gevoel kunt krijgen bij iemand, voordat je een keuze maakt om met iemand een pad op te gaan. In dit gesprek leren we elkaar kennen en kunnen we kijken of er een klik is. Deze klik is belangrijk om met elkaar verder te kunnen komen.

Je zoon of dochter zal een gevoel van veiligheid moeten ervaren om zich kwetsbaar op te kunnen stellen, van waaruit we verder kunnen bouwen. Uiteraard kijken we ook naar hetgeen hij of zij tegenaan loopt en bij geholpen wil worden. Het kennismakingsgesprek kan 1 op 1 met je kind plaatsvinden, maar uiteraard kan je hier als ouder ook bij aanwezig zijn als dat dat voor je zoon of dochter (of voor jou als ouder) prettiger voelt.

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 15 minuten.

Als je zoon of dochter na het kennismakingsgesprek besluit om mee te willen doen met de brusjescursus, dan kan dit. Hij of zij ontvangt dan van mij een uitnodigingsbrief met daarin de data waarop de bijeenkomsten zullen plaatsvinden en wat er eventueel meegenomen dient te worden. Tijdens de 1e bijeenkomst zullen alle brusjes en brussen :) elkaar ontmoeten en zullen we op een speelse manier kennis met elkaar maken. Tijdens de laatste bijeenkomst zijn de ouders ook van harte welkom. De brusjes zullen dan zelf vertellen en laten zien wat we gedaan hebben en wat ze meenemen naar hun dagelijks leven.

Uiteraard is het altijd mogelijk om tussendoor of aansluitend individuele gesprekken te plannen mocht daar behoefte aan zijn.

Kennismakingsgesprek
-> gratis

Brusjescursus
(5 middagen, inclusief de ouder&kind-bijeenkomst tijdens de laatste middag en alle materialen)
-> € 125,-

Alle tarieven gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW.